Фитнес уреди Technogym | Atama Wellness and Spa

Фитнес оборудване за Вашия дом

Нека заедно намерим решенията, отговарящи на Вас, Вашия дом, начин на живот и цели.

Фитнес оборудване за Вашия бизнес

Превърнете своя бизнес в неповторимо уелнес пространство с фитнес уреди от световния лидер.

Защо да се доверите на Атама Уелнес енд Спа?

Technogym Kinesis

Атама Уелнес енд Спа е единственият изключителен представител на оборудване Technogym за България, както и рециклирано фитнес оборудване Technogym с оригинални резервни части.

Имаме над 30-годишен опит в предлагането на комплексно фитнес и уелнес оборудване.

Изпратете запитване
Technogym Yacht

Екипът на Атама може да Ви предостави пълен набор от професионални фитнес уреди, както и да Ви консултира кой тип оборудване ще е от най-голяма полза за Вашия дом или бизнес.

Можем да Ви предложим проектиране и интериорен дизайн, гъвкави финансови решения и лизинг, професионално обучение на вашия екип, квалифициран гаранционен и следгаранционен сервиз за по-дълъг живот на Вашето оборудване.

Изпратете запитване

Защо да се доверите на Technogym?

Technogym History

Компанията Technogym е създадена от Нерио Алесандри през 1983 г., след като създава първите си фитнес уреди в собствения си гараж, благодарение на ентусиазма си към спорта, дизайнерски умения и страст към дизайна.

Днес Technogym е водещата компания в света, предлагаща най-високо качество продукти и услуги за фитнес, уелнес и рехабилитация.

Благодарение на Атама в качеството си на изключителен представител на Technogym в България, всичко това може да достигне до Вашия дом и бизнес.

Technogym Olympics

В началото на 90-те Алесандри определя концепцията за уелнес, начин на живот, който цели подобряване на качеството на живот благодарение на редовната физическа активност, здравословното хранене и положителната психическа нагласа.

Technogym бива избрана за официален доставчик на олимпийските игри 6 пъти: Сидни 2000, Атина 2004, Торино 2006, Пекин 2008, Лондон 2012 и Рио 2016.

Изпратете запитване

Какво предлага Technogym?

Technogym Gym

Technogym е водеща компания в света, както и в България за продукти като велоергометри, фитнес аксесоари, фитнес пейки, оборудване за разтягане, професионални гребни тренажори, специализирани машини, степери и стълби, бягащи пътеки и много други.

Technogym предлага разнообразие от пътеки за бягане, подходящи за Вашия дом или бизнес като Technogym MYRUN , RUN PERSONAL, SKILLMILL, JOG FORMA.

Също така, гребни тренажори като Technogym SKILLROW, кростренажори като CROSS PERSONAL и SYNCHRO FORMA и много други фитнес уреди, отговарящи на Вашите нужди и цели.

Изпратете запитване