За нас | Atama Wellness and Spa

За нас

Фирма АТАМА e водеща компания с 30-годишен опит в предлагането на комплексно фитнес и уелнес оборудване.

Атама разработва цялостни wellness концепции и интериорни решения за хотели, фитнес центрове, жилищни и офисни сгради, медицински и рехабилитационни центрове, университети, бюти салони и частни домове.

В нашето портфолиото ще откриете марки, които присъстват в най-добрите уелнес локации по света - фитнес оборудване Техноджим, спа оборудване Carmenta, оборудване за бюти салони NILO, настилки Pavigym, шкафчета и съблекални Fit Interior, апарати за EMS тренировка XBODY, дизайнерски мебели GUAL и др.

Дългогодишният ни опит и професионален екип от уелнес експерти превръщат компанията във Вашия уелнес консултант.

Ние ще ви консултираме кой тип оборудване ще помогне на вашия бизнес да бъде успешен, ще предложим проектиране и интериорен дизайн, гъвкави финансови решения и лизинг, професионално обучение на вашия екип, квалифициран гаранционен и следгаранционен сервиз за по-дълъг живот на вашето оборудване.

АТАМА е единствената компания, която предлага рециклирано фитнес оборудване Техноджим с оригинални резервни части.

Ще се радваме нашите уелнес решения да бъдат част от Вашия бизнес и да допринесат за неговото развитие!

Шоуруум

АТАМА УЕЛНЕС ЕНД СПА ООД е бенефициент по договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-2617-C01 за осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Изпълнението на договора стартира на 12.08.2021 г. и приключва на 12.11.2021 г. Получената помощ е в размер на 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0 лв. национално съфинансиране.

www.eufunds.bg

Проект BG16RFOP002-2.089-2617 е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.