Кростренажор Technogym Cross Personal | Atama Wellness and Spa

Technogym Cross Personal

Кростренажорът, от който имате нужда, за да сте в перфектна хармония със своето тяло.

Technogym Cross Personal е резултатът на нуждата от неповторимо и персонално уелнес преживяване. Благодарение на великолепния си италиански дизайн, комбиниран с най-високо качество изработка и последно поколение технологии, този кростренажор Ви осигурява неповторимо и персонално уелнес преживяване.

Тренировките са Вашето ново забавление

UNITY е специално разработен софтуер, който Ви предоставя всичко, от което имате нужда за една приятна и ефективна тренировка. С него имате достъп до любимите си сайтове онлайн, слушате любимата си музика, провеждате Skype разговори и още много. Имате възможност да свържете своя смартфон или Apple Watch, които да следят и записват тренировките и прогреса Ви.

С приложението MyWellness имате достъп до тренировъчни програми, създадени от професионалисти в сферата и пригодени за Вашите цели и възможности.

Кростренажорът разполага технологията за следене на сърдечен ритъм в реално време, с която можете да проследявате своя пулс и Cross Personal автоматично да регулира натоварването, спрямо желаните от Вас граници.

Techongym Cross Personal

Насладете се на уюта у дома

Насладете се на гладкото движение на кростренажора Technogym Cross Personal, благодарение на специалното електромагнитно устройство, осигуряващо безпроблемната му и тиха работа.

Модерният и неповторим дизайн на кростренажора, създаден от един от най-добрите италиански дизайнери - Антонио Читерио, e един прекрасен комплимент към интериора на Вашия дом. Красивите алуминиеви панели и огледалните елементи го превръщат в забележителен акцент на Вашия дом. Компактен дизайн и забележителна красота - всичко от което имате нужда за тренировката у дома си

Technogym Cross Personal

Кростренажорът Cross Personal от Technogym е всичко, от което имате нужда за една страхотна тренировка у дома. Освен шедьовър на италианския дизайн, той е лидер в своя клас, благодарение на последно поколение технологии и персонализиране, допринасящ Вашия уелнес начин на живот и подобряването на Вашето здраве и форма.

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване