Пътека за бягане Technogym Skillmill | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM SKILLMILL

Пътеката за бягане, създадена от опита на олимпийските състезатели, за да бягате в дома си като атлет.

Technogym Skillmill е пътеката за бягане, създадена благодарение на опита на Technogym като доставчик на оборудване на Олимпийските игри. Това я прави своеобразен шедьовър в света на фитнес оборудването. Готова да започнете да тренирате като атлет в своя дом.

Предизвикайте себе си

Бягащата пътека Skillmill от Technogym Ви предлага едно преживяване, което няма аналог в класа си. Пътеката постоянно Ви предизвиква да сте по-добри, защото Вие управлявате скоростта от собственото си движение. Това позволява да експериментирате с различни комбинации от скорост и съпротивление. Съпротивлението се променя лесно с удобна ръчка.

Пътеката се задвижва изцяло от Вашето движение, ходейки или бягайки. Тя не разполага с мотор, което я прави икономична и безвредна за околната среда. От друга страна, това ще Ви предизвика да определите сами на какво натоварване да подложите тялото си. Движейки се в предната част на пътеката ускорявате, а в задната част намалявате скоростта.

Technogym Skillmill

Подобрете своята форма

Пътеката Skillmill позволява тренировки, които да подобрят Вашата скорост, мобилност, баланс и координация в различни аспекти на движението.

Със Skillmill Connect разполагате с конзола, която следи всичките Ви данни от всяка една тренировка и ги записва в приложението MyWellness. С него можете да избирате между много и разнообразни тренировки, създадени от професионалисти в сферата и персонализирани според личните Ви цели.

Technogym Skillmill пътека за бягане е всичко, от което имате нужда, за да тренирате като атлет в уюта на своя дом. Изключителната възможност, която пътеката Ви предоставя, да я задвижвате със собственото си движение без нужда от мотор, допринася за уникалното преживяване по време на всяка една Ваша тренировка.

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване