Гребен тренажор Technogym Skillrow | Atama Wellness and Spa
2 години
гаранция
% Лизинг
Персонални
тренировки
Безплатна
консултация
Technogym Skillrow

Като по вода

AQUAFEEL е технологията, доставяща Ви идентично усещане с това във вода. Скоростта на гребната ви дръжка в активната фаза е като тази на греблото, ако гребете във вода.

Предизвикайте себе си

Със Skillrow App предизвиквате други потребители, състезавате се с тях и се възползвате от тренировъчни програми, създадени от професионални гребци.

Кардио и силови тренировки

Skillrow е първият гребен тренажор с технологията MULTIDRIVE, която добавя допълнително съпротивление към въздушното, за да променяте тренировката от кардио към силова само с едно завъртане.

Лесен за съхранение

Когато приключите тренировката си, можете бързо и лесно да приберете гребния тренажор, благодарение на технолията, позволяваща му да бъде сгънат в компактен размер.

Изпратете запитване
Technogym Skillrow

Гребният тренажор Technogym Skillrow се вписва идеално на Вашия интериор, тъй като е изключително компактен. Модерният му и премиум дизайн го правят и прекрасен комплимент към вътрешното оформление на Вашия дом. Заявете сега под наем или на лизинг

Всичко, от което имате нужда

Гребният тренажор Technogym Skillrow е уредът, който Ви доставя неповторимо преживяване, докато тренирате в своя дом и подобрявате формата си, точно както професионалните атлети.

Революционните му технологии спомагат за реалистичното преживяване и постигането на Вашите цели.

Technogym Skillrow

Technogym Skillrow е един от най-търсените продукти за домашен фитнес и поради високия интерес, наличностите към 03.10.2023 са силно ограничени.

Изпратете запитване

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.