Гребен тренажор Technogym Skillrow | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM SKILLROW

Гребете като професионален атлет с ексклузивния гребен тренажор, доставящ реалистично преживяване.

Първият напълно свързан гребен тренажор Technogym Skillrow, с който правите кардио и силови тренировки като атлет. Със своя ексклузивен дизайн, вдъхновен от професионалния спорт и технология, отговарящ на нуждите на всеки трениращ, тренажорът Ви предлага неповторимо преживяване, за да постигнете своите цели.

Неповторимо преживяване

Skillrow е първият тренажор, даващ възможността да подобрите всички свои аеробни показатели. Революционната технология MULTIDRIVE добавя допълнително съпротивление към въздушното. Можете да променяте метода на трениране от кардио към силова тренировка само с едно завъртане за промяна на съпротивлението.

AQUAFEEL е технологията, която няма аналог в света и доставяща Ви идентично усещане с това във вода. Скоростта на гребната ви дръжка в активната фаза е идентична с тази на греблото, ако гребете във вода.

Technogym Skillrow

Гребете като атлет у дома

Гребният тренажор Skillrow се вписва идеално на Вашия интериор, тъй като е изключително компактен, благодарение на лесното му разглобяване, ако желаете да го съхранявате, когато не тренирате. Модерният му и премиум дизайн го правят и прекрасен комплимент към вътрешното оформление на Вашия дом.

Skillrow APP пренася гребането у дома на следващо ниво. Предизвиквайте други потребители, състезавайте се с тях, сравнявайте резултатите си и се възползвайте от тренировъчни програми, създадени от професионални гребци.

Technogym Skillrow

Разполагате с виртуални гребни тренировки, по време на които атлети Ви показват различни упражнения и техники, за да постигнете своите цели, докато приложението следи Вашия прогрес и пълна картина от данни, като сърдечен ритъм, резултати, производителност и други

Гребният тренажор Technogym Skillrow е уредът, който Ви доставя неповторимо преживяване, докато тренирате в своя дом и подобрявате формата си, точно както професионалните атлети. Революционните му технологии спомагат за реалистичното преживяване и да постигнете своите цели.

Преобразете своя дом.
Свържете се с нас