Пътека за бягане Technogym Run Personal | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM RUN PERSONAL

Внесете красотата на италианския дизайн във Вашия дом и подобрете здравословния си начин на живот.

Шедьовърът в света на фитнес оборудването Technogym Run Personal, съчетаващ технология с иновация, Ви доставя желаното удоволствие, докато тренирате и подобрявате своето здраве и форма.

Превърнете бягането в забавление

Удоволствието от дневната Ви тренировка на пътеката за бягане е подкрепено от системата UNITY, чрез която имате достъп до любимите си приложения.

Разполагате с огромен екран, предлагащ функции като видео разговори, телевизия, интернет, игри. С приложението Technogym MyWellness имате достъп до тренировъчни програми, създадени от професионални треньори и персонализирани според Вашите цели. То Ви позволява да следите своя прогрес и тренировки в реално време.

Technogym Run Personal

Дизайн, създаден за Вашия дом

Пътеката за бягане Run Personal от Technogym е създадена, за да пасне на изискванията Ви за качество и стил. Дизайнът на пътеката е създаден да пасва на различни стилове интериори, за да се впише идеално във Вашия дом и уелнес начин на живот.

Към Вашия комфорт и този на семейството Ви допринася и фактът, че независимо от скоростта, с която ходите или бягате, пътеката остава безшумна.

Run Personal е премиум пътека за бягане от Technogym, която Ви пренася в света на забавлението и допринася Вашия уелнес начин на живот, благодарение на прецизна изработка и най-високо качество.

Преобразете своя дом.
Свържете се с нас