LET`S MOVE for a better world - 14 – 31 Март | Atama Wellness and Spa

14 – 31 Март

Благотворителната кампания на TECHNOGYM в подкрепа на движението и активния начин на живот се завръща от 14 до 31 март.

Бенефициент на кампанията ще бъде неправителствената организация ЗАЕДНО В ЧАС.

Technogym, марката лидер в света на фитнес и уелнес индустрията, обяви старта на Let’s Move for a Better World 2023, новото издание на тази глобална социална кауза, създадена да вдъхновява и мотивира хората да спортуват и да промотира здравословния начин на живот.

От 14 до 31 март хората, спортуващи във фитнес клубове, които участват в инициативата, ще имат възможност да събират moves, единица на Тechnogym за измерване на движенията. При достигане на определен лимит фитнес клубът печели фитнес оборудване, което се дарява на не-правителствена организация по избор.

Наред със силното социално посланиe, кампанията е и много важен инструмент фитнес клубовете да бъдат посланици на Wellness Lifestyle и да осигуряват подкрепа на своята общност. Заедно с рекламните дейности по време на Let’s Move for a Better World Challenge 2023, обектите могат да мотивират клиентите си със специални събития, класове и инициативи, които да стимулират желанието им да се включат в кампанията. Кампанията се фокусира върху подобряването на отборния дух с цел постигане на обща благородна цел. Последното издание на кампанията показва ползите от участието, като демонстрира впечатляващи резултати на участващите клубове: увеличаване на клиентската база средно с 26%, привличане на нови членове – с 15% and активно участие на 86% от персонала в кампанията.

Кампанията “Let's Move for a Better World” перфектно обобщава мисията на Technogym за утвърждаване на Wellness на глобално ниво. Марката Technogym вярва, че целта е постижима чрез обучение и изграждане на по-устойчиво общество, в което well-being е основополагаща ценност.

Кампанията се провежда за първи път в България, благодарение на фирма АТАМА Уелнес енд Спа, единствен официален представител на Technogym от 25 години.

В нейното първо издание участие ще вземат Атама Спортен Клуб и най-голямата международна верига фитнес клубове в България – NEXT LEVEL.