Пътека за бягане Technogym Jog Forma | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM JOG FORMA

Тренирайте като професионален атлет у дома.

Бягайте комфортно и безопасно в уюта на своя дом с професионалната пътека за бягане Technogym Jog Forma. Тествана от професионални атлети, тя Ви доставя премиум качество и много удобни функции, които да подобрят Вашите тренировки.

Персонализирайте своята пътека за бягане

С допълнителната Bluetooth® Forma Training Link система можете да свържете своя iPad към пътеката. С приложението Forma Training проследявате всички свои тренировки, прогрес и имате достъп до любимото си съдържание. Forma Training Link се предлага отделно и не включва iPad.

Имате достъп до различни типове тренировки, персонализирани според Вашите нужди и създадени от професионалисти в сферата, за да постигнете желаните резултати със своята бягащата пътека от Technogym.

Ергономичният дисплей на пътеката Jog Forma от Technogym позволява лесна видимост от всеки един ъгъл. Той ще подобри Вашето преживяване с възможността да избирате желан тип тренировка, а благодарение на QR кода разполагате с лесен достъп до своя акаунт.

Technogym Jog Forma

Тренирайте в желаните граници

Бягащата пътека Jog Forma разполага със специални ръкохватки с вградени сензори за сърдечен ритъм, с които следите своя пулс в реално време.

Тренирайте безопасно и поддържайте желания сърдечен ритъм лесно чрез Constant Pulse Rate System, която следи Вашата сърдечна честота и автоматично регулира скоростта, наклона и съпротивлението, за да Ви oсигури една безопасна и пълноценна тренировка.

С Jog Forma от Technogym ще бягате със скорости до 18 км/ч и с до 15% наклон, ако желаете истинско предизвикателство за своето тяло. Ако предпочитате спокойно и удобно бягане, пътеката е с достатъчно широка повърхност, за да ви осигури максимален комфорт, докато правите сутрешната си разходка или джогинг у дома.

Technogym Jog Forma

Тренирайте безопасно и удобно в уюта на своя дом

Бягайте удобно и спокойно по пътеката за бягане с най-широка повърхност в гамата, без да се притеснявате, че повърхността й ще се износи. Допълнителна безопасност за Вас и Вашето семейство е осигурена от системата за засичане на присъствие, която автоматично изключва уреда, ако не засича човек.

Комфортът и безопасността винаги са били огромен приоритет за Technogym. Jog Forma е резултатът от години проучвания и тестове, за да можете Вие и Вашето семейство да се наслаждавате на своите тренировки в уюта на своя дом.

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване