Кростренажор Technogym Synchro Forma | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM SYNCHRO FORMA

Кростренажорът, с който постигате своите цели, тренирайки цялото си тяло.

Кростренажорът Technogym Synchro Forma е Вашият партньор в тренировките у дома. С него тренирате цялото си тяло в удобната атмосфера на своя дом. Благодарение на уникалния си италиански дизайн и изработка, допринасящи за гладкото движение на всичките му компоненти, превръщате своите тренировки в безопасна и приятна активност, постигайки своите цели.

Изберете любимия си стил

Кростренажорът Forma е перфектната алтернатива на традиционното бягане. С него не натоварвате своите стави и намалявате стреса върху мускулите. Synchro Forma комбинира въртящите движения на въртене на педали и типично ски движение. Това допринася за разнообразието от движения и интензивности, които можете да изпълнявате.

С двойните ръкохватки можете да извършвате кардио натоварване с различен интензитет, в зависимост от текущата Ви програма и цели. С централната ръкохватка имате възможността да тренирате с повече фокус върху долната част на тялото. Страничните ръкохватки позволяват движение с цяло тяло, за да тренирате пълноценно цялото си тяло.

Technogym Synchro Forma

Следете своя прогрес

С ексклузивната технология Bluetooth® Forma Training Link следите своя прогрес и тренировки в реално време директно на своя iPad с приложението Forma Training. То съхранява всички Ваши тренировки, както и имате достъп до персонализирани програми за Вашите цели, съставени от професионалисти в сферата. Forma Training Link се предлага отделно и не включва iPad.

Synchro Forma от Technogym е един комплимент за Вашето здраве и форма, с който ще постигнете своите цели лесно в уюта на своя дом. Благодарение на многото функционалности, с които разполага, тренировките Ви се превръщат в истинско удоволствие.

Преобразете своя дом.
Свържете се с нас