Фитнес аксесоари Technogym | Atama Wellness and Spa

Фитнес аксесоари

Аксесоари за Вашия дом, които ще подобрят формата и тренировките Ви.

Technogym Wellness Ball Active Sitting

Technogym Wellness Ball Active Sitting

Тренирай мускулите си, докато седиш.

Technogym уелнес алтернатива на традиционния офис стол, която помага за укрепването на мускулатурата, подобряване на баланса и гъвкавостта на тялото, координацията и стойка.

Външният слой на Wellness Ball Active Sitting е изработен от устойчива материя, която осигурява стабилност и удобство по време на седене или на изпълняване на упражненията.

Technogym Wellness Ball

Technogym Wellness Ball

Фитнес топка изработена от специални материали, които осигуряват стабилност, лесно хващане и мекота по време на упражненията. Изключителна издръжливост и сигурност.

Wellness Ball е аксесоар за трениране на всички мускулни групи с положителен ефект върху гъвкавостта, баланса, координацията и стойката.

Фитнес топката от Technogym Ви предлага широка гама от приложения за физическа подготовка в допълнение към множество упражнения за разтягане и упражнения за отпускане на мускулите.

Technogym Wellness Pad

Technogym Wellness Pad

Постелката за стречинг е незаменим фитнес аксесоар за Вашите тренировки. Дизайнът му комбинира функционалност и атрактивност. Постелката от Technogym включва и удобна чанта за съхраненение и пренасяне.

Technogym Wellness Pad се използва за стречинг и други упражнения и мобилности на земята. Тя ще Ви помогне да намалявате мускулното напрежение и увеличавате подвижността си, увеличавате атлетичните си показатели и подобрявате стойката си, като ви осигурява перфектната основа за целта.

Technogym Wellness Weights

Technogym Wellness Weights

Wellness Weights е набор от елегантни, но функционални тежести, които ви позволяват да завършите тренировъчни програми за всички мускулни групи.

Идеален за трениращи с различна подготовка. Тежестите от Technogym спомагат поддържането на дефиницията на мускулите и гъвкавостта на цялото тяло. Елегантен дизайн с две велкро дръжки, който се вписва хармонично във всяка атмосфера.

Technogym Case

Technogym Case

Technogym Case e създаден, за да помогa на трениращия да се възстанови и да се чувства добре след дълго пътуване или дълъг работен ден, а с QR кода на прикрепения етикет може да се наслади на ръководена тренировка с чисто новия виртуален треньор на телефона си или да го гледа на телевизор за по-добро изживяване. Научете повече.

Преобразете своя дом.
Свържете се с нас