Technogym Kinesis Personal | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM KINESIS PERSONAL

Преоткрийте и подобрете своята сила, издръжливост и мобилност чрез свободата на движение. Заявете сега под наем или на лизинг.

Technogym Kinesis Personal променя стандартите, по които поддържате своята форма и здраве. Неповторимият му италиански дизайн е истински шедьовър и уелнес акцент за Вашия дом. С него подобрявате всеки един аспект от Вашата форма, благодарение на огромното разнообразие от движения за една комфортна и безшумна тренировка в уютна домашна обстановка.

Technogym Kinesis Personal предоставя възможност за изпълнение на 400 упражнения на 1 кв. метър, с които да тренирате своето тяло. Той е и напълно безшумен, което ще Ви позволи да тренирате, дори ако партньорът или децата Ви спят.

Този дизайнерски фитнес уред е създаден да се впише идеално в интериора на Вашия дом. Изваяните му дизайн елементи го правят стилен комплимент за вашия красив интериор.

Technogym Kinesis Personal Vision

Kinesis Personal Vision

Изчистеният дизайн на Kinesis Vision е ярък акцент. Когато уредът не се използва, раменета се прибират, и остава само красива стена. Специалното огледално покритие, с което разполага, помага за Вашите тренировки, тъй като можете да следите за правилната позиция на Вашето тяло.

Technogym Kinesis Personal Heritage Black

Kinesis Personal Heritage Black

Най-високо качество дървен панел със специално черно покритие, което придава вид на естествена кожа и без опасност да промени своя вид с течение на времето. Всичко това в невероятна комбинация със специално подбрани и инспектирани от занаятчии греди от американски дъб, за да Ви предостави най-високо качество и да спомогне удоволствието от всяка една тренировка.

Technogym Kinesis Personal Heritage Leather

Kinesis Personal Heritage Leather

Изработена от най-високо качество кожа, специално подбрана от кожари, ръчно обработена и поставена, с особено внимание на местата, където тя се свързва. Италианският и дизайн допринася интериора на Вашия дом и ще перфектният партньор във Вашите тренировки.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.

Преобразете своя дом.
Свържете се с нас