Кростренажор Technogym Cross Elliptical | Atama Wellness and Spa
% Лизинг
Безплатна
консултация
Персонални
тренировки
2 години
гаранция

Technogym Elliptical

Изгаряне на повече калории с по-малко усилия

Патентованото движение (No Impact Total Body™ - в превод Без натоварване на цялото тяло) е научно анализирано и проектирано да бъде ефективно, изгаряйки много калории, но с намалено натоварване на ставите и по-слабо усилие.

Максимално активиране на седалищните мускули и цялото тяло

No Impact Total Body™ осигурява също интензивно активиране на цялото тяло, насочено към много различни мускулни групи. Стабилната ръкохватка и специфичното тренировъчно съдържание позволяват на потребителите да се съсредоточат върху долната част на тялото и седалищните мускули.

Персонализирани тренировки, които ви мотивират да постигнете целите си

Разнообразното съдържание на Technogym Live за Technogym Elliptical ще направи тренировката ефективна, ангажираща и съобразена със специфичните нужди на потребителя.

Най-компактният крос-тренажор

Благодарение на уникалния дизайн на механиката, Technogym Elliptical е един от най-компактните кардио уреди в цялата индустрия, като заема само 1 кв. м площ, когато се използва, и само 0,5 кв. м, когато е сгънат.

Изпратете запитване

ПРИЛОЖЕНИЕ TECHNOGYM LIVE И ПРИЛОЖЕНИЕ TECHNOGYM ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ELLIPTICAL Technogym Live за таблети

След версия 2.9, приложението Technogym Live за таблет официално поддържа Technogym Elliptical като допълнение към Technogym MyRun & Technogym Cycle

Пулсът ви определя интензивността

Докато тренирате, системата за CPR следи сърдечната Ви честота и автоматично регулира скоростта и съпротивлението за безопасна и ефективна тренировка.

Тренирайте навсякъде по света

Освободете ума си, карайки през природни пейзажи и градски сцени от цялата планета.

Персонализирана тренировка

Изберете тренировка, базирана на цели - като време, разстояние или калории - или изберете една от многото ни други опции, вариращи от чисто кардио до HIIT сесии.

Онлайн треньор до вас

Изберете любимата си тренировка и треньорът ще ви насочи, повишавайки мотивацията ви.

Изберете целта си и я следвайте

Следвайте видео упражненията, докато Technogym Elliptical автоматично регулира скоростта и съпротивлението на избраната тренировка.

Следвайте ритъма

Допълнете тренировката с енергията на музиката. Изберете спрямо настроението си и я следвайте.

Абонамент Technogym Plus

Всички клиенти на Technogym Elliptical с приложението Technogym Live за таблет ще останат доволни от тренировъчното съдържание в рамките на новия абонаментен модел Technogym Plus, където Technogym Sessions ще бъде единственото насърчително съдържание и два месеца безплатно пробно ползване ще бъдат предоставени на всички, които придобиват нови продукти.

След този период абонаментът за Technogym Plus трябва да бъде потвърден, за да продължите да се наслаждавате на първокласното съдържание (периодично актуализираната библиотека на Technogym Sessions).

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване