Technogym Bench | Atama Wellness and Spa
% Лизинг с
0% лихва
Безплатна
консултация
Над 200
упражнения
2 години
гаранция
Technogym Bench

Над 200 упражнения

С компактния Technogym Bench изпълнявате безброй тренировки за цяло тяло с постелка, тренировъчни ластици, тежести и дъмбели.

За начинаещи и напреднали

Bench е подходящ за абсолютно всеки, който иска да поддържа или изгради своята фигура, независимо от нивото на подготовка.

Практична и функционална

Bench разполага с колелца за лесно преместване и съхранява удобно тренировъчното оборудване, за да е винаги на ваше разположение.

Постигате целите си

Дори само за 15-20 минути на ден може да натоварите достатъчно тялото си, за да сте винаги в топ форма и кондиция.

Изпратете запитване
Technogym Bench

Technogym Bench включва:

Всичко, от което имате нужда

С Technogym Bench постигате желаната форма и поддържате своята спортна кондиция независимо с колко време за тренировка разполагате.

С него изпълнявате както високоинтензивни, така и силови тренировки, благодарение за разнообразието от упражнения, което предлага.

Technogym Bench е един от най-търсените продукти за домашен фитнес и поради високия интерес, наличностите към 16.06.2021 са силно ограничени.

Изпратете запитване

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 12-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 2 380 лв. за 12-месечен период на изплащане и платете: 198.33 лв. първоначална вноска и 11 вноски по 198.33 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане). ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.