Велоергометър Technogym Recline Personal | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM RECLINE PERSONAL

Потопете се в неповторимо уелнес преживяване, докато се грижите за своето здраве и форма. Заявете сега под наем или на лизиниг с 0% лихва

Тренирайте комфортно, докато велоергометърът Technogym Recline Personal се грижи за правилната позиция на Вашия гръб. Ергономичният му дизайн, изграден около правилната стойка на Вашето тяло, Ви пренася в уникалната атмосфера на уелнес и гарантира ефективни и приятни тренировки.

Ергономичност и технологии

Technogym Recline Personal - велоергометър с облегалка е оборудван с последно поколение конзола, която позволява пълната персонализация на Вашата тренировка.

Велоергометърът се грижи за това тялото Ви да заеме оптимална позиция за тренировка. Вашето удоволствие е допълнено и от UNITY - системата, с която имате достъп до всичко, от което имате нужда за перфектна тренировка.

Techongym Recline Personal

Превърнете тренировките в удоволствие

Големият дисплей, с който Technogym Recline Personal разполага Ви пренася в приятна атмосфера, благодарение на високото качество на картината и UNITY, с които сърфирате в интернет, използвате любимите си социални мрежи, както и водите Skype видео разговори със своите приятели и имате връзка със своя смартфон или смарт часовник. Те следят Вашите тренировки и прогрес и с приложението MyWellness можете да избирате от персонализирани тренировки, разработени от професионални треньори.

Techongym Recline Personal

Следете своя сърдечен ритъм

Вашият велоергометър Recline Personal е оборудван с вградени сензори за измерване, които могат автоматично да проследяват сърдечния Ви ритъм и велоергометърът да регулира натоварването, за да поддържате постоянен ритъм.

Правилната позиция на тялото по време на всяка една тренировка и неповторимото преживяване от комфорта, са причината за създаването на Recline Personal от Technogym. Благодарение на допълнителни функции и удобства, с които той разполага, постигате своите резултати бързо и ефективно.

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 24-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 6 500 лв. за 24-месечен период на изплащане и платете: 270.83 лв. първоначална вноска и 23 вноски по 270.83 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане).ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване