Велоергометър Technogym Recline Forma | Atama Wellness and Spa

TECHNOGYM RECLINE FORMA

Тренирайте в комфорта на своя дом, без да се притеснявате от дискомфорт или болки в гърба. Заявете сега под наем или на лизинг с 0% лихва.

Ако страдате от болки в гърба или имате намалена мобилност, но търсите кардио активност, Technogym Recline Forma е Вашето решение. С ергономичния си дизайн и широк набор функционалности, велоергометърът превръща тренировките Ви в удоволствие.

Осигурете си безопасна и комфортна тренировка

Recline Forma предлага широк и лесен достъп и удобна ергономична седалка. Седалката е напълно регулируема, за да заемете удобна позиция, в зависимост от ръста Ви.

С велоергометъра с облегалка Recline Forma си осигурявате безопасна тренировка, по време на която гърбът Ви е облегнат удобно и кръвта циркулира свободно в цялото Ви тяло. Ергономичната облегалка стимулира коремните мускули, а наклонът й от 110° спомага за правилна стойка, без допълнителни настройки.

Technogym Recline Forma

Следете своя пулс в реално време

Велоергометърът с облегалка разполага с ексклузивни за класа си вградени сензори за сърдечен ритъм в ръкохватките, което ще Ви помогне да следите дейността на сърцето си в реално време. Това улеснява Вашите тренировки и ги прави максимално безопасни, за да постигнете своите цели бързо и ефективно.

Допълнете своето преживяване

За Вашето уелнес преживяване допринася и възможността да проследявате прогреса и тренировките си директно през Вашия таблет или Apple Watch, които следят активностите Ви.

Recline Forma се предлага с допълнителна Bluetooth Forma Training Link система, на която да сложите своя iPad и да следите тренировките си в реално време, както и да ги запазвате в приложението Forma Training. Системата се предлага отделно и iPad не е включен.

Techongym Recline Forma

Комплимент за Вашия интериор

Дизайнът на Recline Forma е създаден да пасва на всеки тип интериор, което Ви спестява време и улеснява неговото съхранение, тъй като той се вписва идеално във Вашия дом.

Велоергометърът с облегалка Recline Forma от Technogym е всичко, от което се нуждаете за една приятна тренировка, ако страдате от болки в гърба или просто предпочитате своя велоергометър да разполага с облегалка. Високотехнологичните му функции и удобен дизайн допринасят да персонализирате своето уелнес преживяване и да подобрявате своята форма с всяка тренировка.

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 24-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 6 500 лв. за 24-месечен период на изплащане и платете: 270.83 лв. първоначална вноска и 23 вноски по 270.83 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане).ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.

Преобразете своя дом.
Изпратете запитване