Велоергометър Technogym Bike Forma | Atama Wellness and Spa
2 години
гаранция
3 вида
колоездене
% Лизинг с
0% лихва
Безплатна
консултация
Technogym Bike Forma

Спокойни тренировки

Bike Forma е изключително тих и стабилен, което го прави идеален за тренировки, дори когато семейството Ви спи или просто искате да тренирате тихо и спокойно.

Колоездене в любимия Ви стил

Велоергометърът предоставя стандартно, градско и състезателно колело в едно, за да постигнете желаната форма, докато колоездите в любимия си стил.

Проследяване на тренировките

С Вашия iPad (не е включен в пакета) и с приложението Forma Training проследявате всички Ваши тренировки, прогрес и данни, свързани с колоезденето.

Инвестиция във Вашето здраве

Technogym Bike Forma е велоергометър с най-високо качество, което гарантира дългогодишни безпроблемни тренировки, за да подобрявате своята форма и уелнес.

Изпратете запитване

Всичко, от което имате нужда

Technogym Bike Forma е Вашият идеален велоергометър и партньор в тренировките, защото Ви позволява да тренирате по желания от Вас начин и да проследявате как прогресирате.

Ергономичният италиански дизайн позволява лесен старт на всяка тренировка, независимо от вида тренировка.

Technogym Unica

Bike Forma – велоергометърът от Technogym е един от най-търсените уреди за домашен фитнес и поради високия интерес, наличностите към 28.02.2021 са силно ограничени.

Изпратете запитване

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 12-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 6 500 лв. за 12-месечен период на изплащане и платете: 541.67 лв. първоначална вноска и 11 вноски по 541.67 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане).ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.