Велоергометър Technogym Bike | Atama Wellness and Spa
Персонално преживяване
Безплатна
консултация
Тренировки
на живо
2 години
гаранция
Technogym Bike

Постигате целите си у дома

С велоергометъра Technogym Bike спестявате време от посещаване на зали и постигате желаната форма по Вашите правила.

Класове на живо

Точно както в истинското студио, имате възможността да се включвате в спин класове на живо и да се катерите в класациите.

Набор от тренировки

По всяко време имате достъп до огромна библиотека с тренировки, подготвени за Вас от най-добрите треньори в света.

Мотивация от най-добрите

Тренирайте с мотивация и подкрепа от треньорите, с които взаимодействате директно през Technogym Bike.

Изпратете запитване
Technogym Bike

Велоергометърът Technogym Bike пасва не само на Вашите цели, но и на Вашия интериор, благодарение на модерния си италиански дизайн.

С него тренирате спокойно по всяко време на деня, независимо с колко време разполагате и без да притеснявате своя партньор или деца, с лесния достъп до платформата и бърз старт.

Всичко, от което имате нужда

С Technogym Bike избирате любимото си студио, треньор или клас от 22-инчовата конзола и се потапяте в невероятното персонално преживяване, постигайки желаната форма.

Technogym Bike

Technogym Bike е един от най-търсените продукти за домашен фитнес и поради високия интерес, наличностите към 28.02.2021 са силно ограничени.

Изпратете запитване

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 24-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 6 500 лв. за 24-месечен период на изплащане и платете: 270.83 лв. първоначална вноска и 23 вноски по 270.83 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане).ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.