Във Forma у дома | Atama Wellness and Spa
Във Forma у дома

Най-продаваният велоергометър Technogym Bike Forma сега на специална цена и с подарък алтернативен стол Active Seating Ball и телесен анализатор Tanita. С възможност за лизинг с 0% лихва.

Technogym Bike Forma

Изключително тих и стабилен велоергометър, идеален за домашни тренировки по всяко време на деня, с който ще колоездите в желания от Вас стил и ще постигате целите си.

Active Sitting Ball

Уелнес алтернатива на традиционния офис стол, която помага за укрепването на мускулатурата, подобряване на баланса и гъвкавостта на тялото, координацията и стойка.

Tanita BC 543

Телесен анализатор в стилен стъклен дизайн с патентовани прозрачни електроди. Предлага 10 различни измервания и диапазон на здравословни телесни мазнини. Перфектен за употреба от семейство, благодарение на до 4 профила и режим на гост.

Вземете своя комплект Във Forma у дома сега

Заявете сега

*УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Промоция 0% лихва, такси, ГПР. Промоцията важи при 12-месечен период на изплащане със задължителна първа вноска, платима с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина, в момента на продажбата. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Пример: Вземете стока за 5 496 лв. за 12-месечен период на изплащане и платете: 458 лв. първоначална вноска и 11 вноски по 458 лв. Първата вноска се заплаща с наложен платеж в момента на доставката на стоката (при онлайн поръчка на изплащане) или на място в магазина в момента на продажбата (при офлайн покупка на изплащане).ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Забележка: Таблетът на изображенията е с илюстративна за функциите на пътеката цел и не е част от предложението.

Предложението е валидно до 28.02.2021.